STUDIEBESÖK PER I VIKEN

Onsdagen 12 november kl. 18.00, S:t Andreas väg 10 i Höganäs.

Besöket tar mellan 1,5 – 2h och är begränsat till max 20 personer.
Välkommen till Per i Viken.

Här kommer vi få en rundtur i fabriken samtidigt som ägaren Claes berätta den intressanta historien om Per i Viken korven och hur dem framställer sin korv idag. Vid prinskorvens bord kommer vi göra ett stopp där alla kommer att få lära sig den ädla tekniken att binda prinskorvar.

Efter denna intressanta runda som sträcker sig från tillverkning till rökning så kommer vi även att få provsmaka några av dessa delikata produkter.
Passa på att för endast 150.- kunna komma innanför dessa lyckta dörrar och även få med lite produkter hem till ett värde av cirka 100.- Prinskorven som vi binder kommer kunna hämtas lite senare då den måste tillagas först.

Anmälan ska göras senast onsdag 29 oktober till ledamot Linda Addario på telefon 0708-214 550 alternativt till byaforeningens e-postadress, byaforeningen@allerum-hjalmshult.se. Först till kvarn, byaföreningens medlemmar har förtur.

Välkomna!